Stap voor stap jouw doelen behalen

Je gaat niet zomaar ergens aan beginnen natuurlijk! Wat de meeste mensen fijn vinden is dat ze vooraf een indruk hebben van een stappenplan. Het aantal gesprekken en de duur verschilt per persoon. Hieronder zie je in welke volgorde we met elkaar aan de slag gaan. Altijd met eerst een gratis telefonische kennismaking. Daarna een intake en een aantal gesprekken. Alles afhankelijk van jouw doel en behoefte. De gesprekken kunnen bij mij op de praktijk in Heino plaatsvinden, maar ik heb ook regelmatig wandelend gesprekken. Je wandelt vanuit Heino zo tussen de bossen en landgoederen. Frisse lucht en bewegen levert altijd de mooiste gesprekken en inzichten op!

Stap 1: Kennismaking (gratis)

De eerste stap is vaak het spannendst. Een kennismaking is altijd gratis. We bellen even met elkaar, zodat je een goed beeld krijgt van wat je mag verwachten.  We bespreken samen je doelen. En als het goed is heb je daarna het vertrouwen om door te zetten!

Stap 2: Intake

Voor het intakegesprek kun je kiezen voor het bespreken van je hormonale anamnese (op basis van een uitgebreide vragenlijst) of een vitaliteitscheck waarbij we je gewicht, vet%, visceraal vet, spiermassa, rustmetabolisme, bloeddruk, cholesterol en bloedsuiker meten.

De intake kost € 79,-

Kun je niet kiezen? Als je de hormonale anamnese en vitalaliteitscheck beiden wil afnemen dan kan dat uiteraard. Je betaalt dan € 99,-

Stap 3: Vervolggesprekken

Na de intake ga je aan de slag met jouw doelen. Van weten naar doen! Jouw doel staat centraal.

 Meestal plannen we na 2 weken een vervolggesprek om jouw voortgang te bespreken. Stap-voor-stap werken we samen aan het behalen van jouw doelen. Je gaat zelf aan de slag, en ik help je de focus te houden en positief te blijven. 

De meeste mensen plannen een aantal vervolgconsulten in de eerste 3 maanden. Het is altijd maatwerk en afhankelijk van jouw behoefte. Daarna heb jij al hele mooie stappen ondernomen om te werken aan jouw gezondheidsdoelen. Daarbij ben ik jouw steun, terwijl je zelf steeds meer regie over je eigen vitaliteit neemt. 

Voor een vervolgconsult/onderhoudsgesprek betaal je € 65,- 

Extra opties

Naast de reguliere leefstijlcoaching (zie stap 1 t/m 3) kun je er ook voor kiezen om losse diensten af te nemen. Ik zet ze even voor je op een rijtje:

 

  • Losse vitaliteitscheck (Sommige verzekeraars vergoeden dit. O.a. Nationale Nederlanden) € 79,-
    • Lengte, gewicht, bloeddruk, BMI, vet%, visceraal vet, cholesterol, glucose en adviesgesprek
  • EMB test € 225,-
    • Intake en bloedafname, uitgebreid (lab) onderzoek, rapportage en bespreking en advies in een 2e gesprek
Mail me

info@frisseblikopvitaliteit.nl

Bel of app me

06-29391721

Bezoek me

Praktijk- en groepsruimte:
Canadastraat 2a, Heino

Info

AGB 90105681
Bank NL36KNAB0258049812

Info

KvK -nummer 68404484
BTW-nummer 138974731B02

Postadres

Korenbloem 78
8141 DH Heino

© Frisse Blik op Vitaliteit