Frisse Blik in Bedrijf

Vitaal werken!

Trainingen en workshops 

Als leefstijltrainer kan ik tal van workshops en trainingen voor uw organisatie verzorgen. Vaak als opvolging na een PMO (Preventief Medisch Onderzoek), of als onderdeel van een gezondheidsdag/week en specifiek gericht op de doelgroepen die binnen uw organisatie aanwezig zijn.  

Mijn aanpak is dynamisch en prikkelend met voorbeelden en oefeningen die passen bij de groep.

Het deelnemen aan een workshop of training moet vooral niet als ‘moeten’ voelen, maar het doel is wel dat mensen aan het denken worden gezet en letterlijk én figuurlijk zin krijgen om actie te ondernemen! Dat is waar mijn kracht ligt. Mensen verlaten mijn trainingen bijna altijd positief en met frisse energie!

Hoewel workshops en trainingen altijd maatwerk zijn, geef ik hierbij ter inspiratie een aantal voorbeelden van thema’s. Vaak worden verschillende thema’s gecombineerd.

  • Meer energie door een gezonde leefstijl
  • Code 95 leefstijltrainingen
  • Fit door de dag (reïntegratieprogramma gericht op meer eigen regie)
  • Vitaal werken in ploegendiensten
  • Afvallen & op gewicht blijven
  • Meer grip krijgen op hormonen (voor vrouwen)

Ik werk voor bedrijven veel samen met andere Ster Leefstijlcoaches en Visiom, waardoor ik een landelijk dekkend netwerk van specialisten achter me heb staan.

 

Hadassa heb ik leren kennen als een optimistisch, oprecht, inspirerend en vrolijk persoon.

Samen onderzoeken waar mogelijkheden liggen voor een passend programma die aansluit bij de wensen en behoeftes van de mensen die ze mag ondersteunen.

Hadassa kan met een positief kritische blik mee denken en legt de focus op jouw als persoon en praktisch haalbare stappen in het dagelijkse leven.

Suzanne van Maastricht

Fit consulent, Gemeente Kampen

Hadassa is oprecht en optimistisch en weet daardoor mensen te ontwapenen. Ze zet met voelbaar enthousiasme haar schouders eronder als ze wordt ingezet als leefstijlcoach. Haar grote belangstelling voor cliënten en organisaties zorgt ervoor dat er snel een klik is.

Meijke van Herwijnen

Oprichter, Ster Leefstijlcoaches

Ga aan de slag!

Mail me

info@frisseblikopvitaliteit.nl

Bel of app me

06-29391721

Bezoek me

Praktijk- en groepsruimte:
Canadastraat 2a, Heino

© Frisse Blik op Vitaliteit