Ervaringen

wat andere mensen zeggen…

Ervaringen van anderen

Je vindt hier persoonlijke ervaringen van anderen

“Het Cool-programma heeft mij bewust gemaakt van zoveel dingen, verwerking van ervaringen en 8 kilo eraf :)! Een ware schat aan handvaten. Ik heb ontdekt hoe breed gezondheid is! Hadassa is heel enthousiast en stimulerend en put uit een bron van kennis om aan te sluiten en uit te reiken!”

Lidy (57)

“Door de gesprekken en de groepssessies heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en meer kennis opgedaan over hoe ik een gezonde leefstijl kan vinden die écht bij mij past. Het Cool-programma is erg motiverend en is gelukkig niet zwart-wit.”

Manuela (27)

“Wat ik erg fijn vindt aan het contact met Hadassa, is dat ze erg begripvol is en zich goed kan inleven in de situatie. Ze denkt mee maar stimuleert ook vooral er op een leuke manier mee bezig te zijn en niet het gevoel te hebben niks meer te mogen. Wees ook lief voor jezelf en hou oog voor dat gene dat voor jouw belangrijk is, is een belangrijke boodschap die voor mij erg waardevol is.”

Anne (34)

“Hadassa coacht op een fijne, enthousiasmerende en positieve manier! Haar manier van coachen heeft mij gemotiveerd om met kleine stapjes resultaat te boeken. Ik voel me een stuk energieker door kleine dingen te veranderen in mijn leefstijl.”

Melanie (43)

“De individuele gesprekken en de groepssessies van het Cool-programma hebben mij vertrouwen gegeven om door te gaan met een gezondere leefstijl. De diversiteit aan onderwerpen die besproken worden heb ik als zeer prettig ervaren. Het is niet alleen gezonder eten, maar bewustere keuzes maken op verschillende gebieden zoals mijn slaap, beweging en ontspanning.”

Rieneke (63)

“Ik ben heel blij dat Hadassa op mijn pad is gekomen als leefstijlcoach. Ik wil graag structureel beter voor mezelf zorgen en weet inmiddels dat het veranderen van ingesleten gedrag moeilijk is. Ik heb er daarom voor gekozen hier echt de tijd voor te nemen. Ik ben nu een jaar onderweg en Hadassa loopt (soms letterlijk) met me mee. Ze reikt me veel informatie aan waardoor mijn kennis en inzicht flink zijn toegenomen. Bovenal waardeer ik haar luisterend oor en positivisme. Ze leert me te kijken naar wat er allemaal al goed gaat en steunt me om hardnekkige patronen te doorbreken. Inmiddels beweeg en ontspan ik meer, slaap ik beter, geniet ik van lekker eten en ben ik veel minder streng voor mezelf. Ik voel me al veel beter en als cadeau ben ik ook een flink aantal kilo’s lichter. Het komende jaar blijft Hadassa me coachen om te voorkomen dat ik op lastige momenten terugval in mijn oude gewoontes. Zo blijf ik bewust bezig goed voor mezelf te zorgen en heb ik aan Hadassa een fijne en deskundige gesprekspartner die me hierbij helpt.” 

Inge (52)

“De persoonlijke en betrokken aanpak van Hadassa hebben mij geholpen om in actie te komen! Ze coacht op een positieve manier, durft kritische vragen te stellen en zocht een aanpak die bij mij paste.”

Marieke (22)

“Hadassa stelde mij een hele persoonlijke vraag: “Wat vind jij eigenlijk belangrijk in je leven en hoe komen jouw waardes terug in je leven?” Ik realiseerde me dat ik eigenlijk nooit mezelf de tijd had gegund daar over na te denken. Deze simpele vraag opende voor mij de deur naar de stappen die voor mij nodig zijn om meer naar mijn waardes te leven.”

Hans-Peter (57)

“De gesprekken met Hadassa en de groepssessies van het Cool-programma hebben mij bewuster gemaakt over de keuzes die ik maak. Het heeft ervoor gezorgd dat ik me meer ontspan, gezonder ben gaan eten en meer in beweging ben. Ik ben kilo’s kwijt en heb een stuk meer energie dan eerst!”

Veronique (50)

“Ik kom na een gesprek met Hadassa supergemotiveerd thuis. Ik lees meer etiketten, ben bewuster gaan eten en ga bewuster om met mijn ontspanning en slaap. Ik gun mezelf nu de tijd om beter voor mezelf te zorgen.” 

Yvonne (55)

Ga aan de slag!

Mail me

info@frisseblikopvitaliteit.nl

Bel of app me

06-29391721

Bezoek me

Praktijk- en groepsruimte:
Canadastraat 2a, Heino

© Frisse Blik op Vitaliteit