Over mij

Wie ben ik?

Als je naar een coach gaat wil je natuurlijk weten wie dat is. Dat begrijp ik heel goed. Want vind in een oerwoud aan coaches maar eens de coach die bij jou past! Een persoonlijke klik is een eerste voorwaarde! Daarom vertel ik graag iets meer over mijzelf.

Mijn naam is Hadassa, ik ben getrouwd met Jeroen, moeder van Mees en Linde en ik woon in Heino. Ik ben gek op mijn gezin, de natuur, ik ben sportief en hou van koken. In mijn vrije tijd wandel ik graag, loop ik hard en doe ik aan yoga. Daarnaast sla ik graag een balletje op de tennisbaan. Ik ga er ook graag samen op uit met vrienden om een terrasje te pakken of een festival te bezoeken.

Als kind ben ik in een zeer beschermde omgeving opgegroeid als jongste van 5 kinderen. Ik ben dankbaar voor de normen en waarden die ik heb meegekregen. Maar ik heb ook lang gezocht naar wie ik echt was, wat mijn kracht en talent was. Ik had geleerd me te conformeren naar de verwachtingen van anderen en daardoor verloor ik mezelf uit het oog.

 

“Mensen in beweging zetten op allerlei vlakken, dát geeft mij energie!”

Ik heb in het bedrijfsleven lang als office manager gewerkt voor verschillende bedrijven. Dat ging me goed af, maar mijn hart ging er niet sneller van kloppen. Ik was er in gerold en het was de veilige weg. Vast inkomen en zekerheid. Maar het kostte me steeds meer energie. Ik zat gewoon niet op mijn plek.

Het heeft voor mij echt even geduurd voordat ik dat aan mezelf durfde toe te geven. Waarden die voor mij belangrijk zijn, zoals authenticiteit, persoonlijke ontwikkeling, vrijheid, humor, persoonlijk contact en een bijdrage leveren aan de maatschappij vond ik onvoldoende terug in mijn werk. Al sinds een jaar of 15 jaar verdiepte ik mij in alles wat met leefstijl, voeding, ontspanning, mentale weerbaarheid etc. te maken heeft. Dit kwam mede doordat ik op mijn 20e de ziekte van Pfeiffer kreeg. Ik voelde me moe en uitgeblust en merkte heel duidelijk hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen. Mijn boekenkast begon steeds meer op een bibliotheek voor gezondheid en vitaliteit te lijken. Ik kwam er steeds meer achter dat een goede balans wordt beïnvloed door meerdere elementen en dat een holistische aanpak hierbij heel helpend is. Maar met alleen kennis uit boeken kwam ik er niet. Ik wilde in actie komen!

De sprong in het diepe maakte ik in 2015. Na verschillende studies (Post- HBO register-leefstijlcoach en Trainer Hormoonfactor) durfde ik de stap te maken om mijn eigen praktijk te starten: Frisse Blik op Vitaliteit.

Mensen omschrijven me vaak als aanstekelijk enthousiast, energiek, empatisch, positief en iemand aan wie ze makkelijk hun verhaal doen. Diep in mij zat die coach altijd al verscholen. Hij moest alleen nog wakker worden gemaakt.

Ik coach op dit moment mensen individueel en in groepsverband op het gebied van gedragsverandering en leefstijl vanuit mijn praktijk in Heino.

Daarnaast verzorg ik met veel enthousiasme trainingen, workshops en vitaliteitstrajecten bij verschillende bedrijven en gemeentes.

Dat klinkt als heel veel, maar ik vind juist die afwisseling heel leuk!

Door de zoektocht die ik zelf heb ervaren, sta ik stevig in mijn schoenen en leef naar de waardes die voor mij belangrijk zijn. En dat gun ik iedereen!

Ik kan me door mijn eigen ervaringen goed verplaatsen in de mensen die ik coach. Een gesprek is voor mij geslaagd als iemand geïnspireerd, gemotiveerd en met meer zelfvertrouwen de deur uit gaat!

Wat je mag verwachten

Ik coach op een persoonlijke en praktische manier mensen die behoefte hebben aan meer grip op stress, leefstijl en hormonen. Daarbij prikkel ik jou om buiten je gebaande paden te treden, want: Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je kreeg! Jij zit daarbij aan het stuur en ik help je de beste route te bepalen.

Dat doen we door je kennis te vergroten, inzicht te krijgen in je eigen gedrag, vaardigheden aan te leren, maar vooral door het praktisch te maken! Ik help je vol te houden, bij jezelf te blijven, van jezelf te houden en te durven vragen om steun uit je omgeving. Deze integrale benadering zal jou helpen om beter voor jezelf te zorgen!

Opleidingen en Certificeringen

Hieronder een overzicht van mijn relevante opleidingen en certificeringen. Ik blijf mij continue bijscholen. Want je blijft je hele leven leren.

Opleidingen/trainingen

 • Post HBO Register Integraal Leefstijlcoach bij Mark Academy (2015)
 • Trainer Hormoonfactor bij Sonnevelt (2016)
 • COOL-licentie voor het uitvoeren van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (2019-2023)
 • Orthomoleculair therapeut bij Ortho Health Foundation (2020)
 • Opleiding Energetisch Morfologische Bloedtest (2021)
 • Praktische Psychologie bij Innerland (NLP, Systemisch werken en Transactionele analyse) (2022)
 • EMB Therapeuten opleiding (2023)
 • Doorlopend trainingen op gebied van leefstijl en gedragsverandering
 • Aangesloten bij Beroepsvereniging Leefstijl Coaching Nederland (BLCN)
 • Gecertificeerd STER-leefstijlcoach (2020 – 2022)
 • Aangesloten als leefstijlcoach bij Visiom (2018 – 2022)
 • Aangesloten als coach bij FITZ Company (2018 – heden)
 • Aangesloten bij Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg (KABIZ)
 • Gecertificeerd voor het uitvoeren van CooL-programma en tussen 2019 en 20123 meer dan 100 deelnemers mogen begeleiden bij duurzame gedragsverandering. Individueel en in groepsverband.
 • Vanaf 2020 bevoegd om code 95 training Gezond op Weg en Fysieke Belasting te geven aan vrachtwagenchauffeurs en buschauffeurs.

Ga aan de slag!

Mail me

info@frisseblikopvitaliteit.nl

Bel of app me

06-29391721

Bezoek me

Praktijk- en groepsruimte:
Canadastraat 2a, Heino

© Frisse blik op Vitaliteit