Leefstijlcoaching

In haalbare stappen duurzaam resultaat

“Goed voor jezelf zorgen is het beste cadeau wat je jezelf kan geven…”

Hoe kan ik jou helpen?

Ben je gemotiveerd om een blijvende gedragsverandering te bereiken? Wil je erachter komen wat voor jóu helpt om beter voor jezelf en je gezondheid te zorgen, dan kan ik je daarbij zeker helpen!

Geen idee hoe je wilt beginnen? Dat hoef je vooraf ook niet precies te weten. Want als je het wist had je het waarschijnlijk al gedaan toch? 

We gaan samen op ontdekkingsreis. Ik geef jou handvatten waarmee jij aan de slag gaat. 

Het belangrijkste is: Wat helpt jou om structureel beter voor jezelf te zorgen zodat jij je energieker en lekkerder in je vel gaat voelen!

Een coach moet bij je passen. Je wil niet zomaar bij de eerste de beste aankloppen? Mensen die bij mij terecht komen vinden het fijn dat ik oprecht geïnteresseerd ben in wat jou beweegt. Mensen voelen zich veilig om open te kunnen zijn bij me. Vertrouwen vind ik ontzettend belangrijk. Een aantal  lieve mensen hebben de moeite genomen om iets over te zeggen over hun ervaring. Je leest daarover meer onder ‘ervaringen van anderen’. Dat geeft je een indruk van wat je mag verwachten.

Ik vind het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent: Ik bied je geen snelle diëten en weekrecepten. Ben je daarnaar op zoek, dan ben je bij mij dus niet aan het goede adres. De kans is groot dat je dat al eens hebt geprobeerd. Wil je echt blijvend je patronen doorbreken en fitter, gezonder en blijer de toekomst in gaan? Zoek je inspiratie om het over een andere boeg te gooien? En vooral: Wil je beter voor jezelf gaan zorgen? Dan ben je bij mij zeker aan het goede adres!

Tijdens onze gesprekken maak ik onder andere gebruik van het model van Positieve Gezondheid. Dit model helpt om je bewuster te worden van jou gezondheid op dit moment en om te onderzoeken wat voor jou belangrijk is en waar jij iets aan wilt veranderen.

Bij aanvang van het coachtraject breng ik samen met jou op 6 dimensies in kaart waar je nu staat. Soms is het duidelijk dat je aan één van de dimensies gaat werken, en soms zijn het er meer. Vervolgens gaan we daar gericht mee aan de slag.

Als je hiernaast klikt zie je een mooi filmpje wat je er iets meer uitleg over geeft.

De Gecombineerde Leefstijl Interventie

 

(GLI/CooL)

 

Ben jij één van die 5 miljoen Nederlanders die in aanmerking komt voor leefstijlbegeleiding die wordt vergoed vanuit de basisverzekering? Voldoe jij aan de volgende voorwaarden?

 

  • Ben je ouder dan 18 jaar?
  • Heb je een BMI van > 25 en een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico zoals diabetes en/of hart- en vaatziekten?
  • Is je BMI >30?
  • Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan met je eigen gezondheid en wil je nu écht duurzame resultaten halen? 
  • Dan kom jij in aanmerking voor begeleiding door een leefstijlcoach door middel van CooL (Coaching op Leefstijl). 

 

COOL 

Iedereen die wil afvallen heeft zijn eigen redenen. In het Cool-programma staan jouw persoonlijke doelen centraal.

Ik blijf 2 jaar trouw jouw gids. Je geeft elkaar steun en inspiratie in groepsbijeenkomsten, maar hebt ook gesprekken apart met mij. Je leert hoe je lichaam en je brein werken, kiest gewoontes die bij je passen en gaat die trainen. Zo kom je steeds dichter bij je doel.
De eerste 12 maanden zie je de groep en mij vaker. Daarna ga je steeds meer zelf de regie nemen. Tegen die tijd heb je daar alle vertrouwen in. Je huisarts beoordeelt met je of het programma geschikt is voor je en verwijst je door.

 

Ik ben vanaf 2019 al bezig met het begeleiden van groepen met Cool. Inmiddels begeleid ik meerdere groepen en de eerste groepen hebben de eerste twee jaar al doorlopen. Met mooie resultaten!  Lees bij ervaringen meer over hoe deelnemers het ervaren!

In januari van dit jaar ben ik weer met een nieuwe enthousiaste groep gestart. Na de zomervakantie start ik met twee nieuwe groepen voor Cool. Deze groepen zitten inmiddels alweer vol, vanwege grote animo 🙂

 

Januari volgend jaar start ik weer met een nieuwe groep. Hiervoor kan ik je al op de lijst zetten.

 

Wil je meer informatie lezen over het programma, stuur me dan een mailtje of een appje. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Je zorgverzekering vergoedt dit programma bijna altijd voor 100%, maar je bent wel zelf verantwoordelijk om dit bij hen te checken.

 

Ga aan de slag!

Mail me

info@frisseblikopvitaliteit.nl

Bel of app me

06-29391721

Bezoek me

Praktijk- en groepsruimte:
Canadastraat 2a, Heino

© Frisse Blik op Vitaliteit