Leefstijlcoaching

In haalbare stappen duurzaam resultaat

“Goed voor jezelf zorgen is het beste cadeau wat je jezelf kan geven…”

Hoe kan ik jou helpen?

Ben je gemotiveerd om een blijvende gedragsverandering te bereiken? Wil je erachter komen wat voor jóu helpt om beter voor jezelf en je gezondheid te zorgen, dan kan ik je daarbij zeker helpen!

Geen idee hoe je wilt beginnen? Dat hoef je vooraf ook niet precies te weten. Want als je het wist had je het waarschijnlijk al gedaan toch? 

We gaan samen op ontdekkingsreis. Ik geef jou handvatten waarmee jij aan de slag gaat. 

Het belangrijkste is: Wat helpt jou om structureel beter voor jezelf te zorgen zodat jij je energieker en lekkerder in je vel gaat voelen!

Een coach moet bij je passen. Je wil niet zomaar bij de eerste de beste aankloppen? Mensen die bij mij terecht komen vinden het fijn dat ik oprecht geïnteresseerd ben in wat jou beweegt. Mensen voelen zich veilig om open te kunnen zijn bij me. Vertrouwen vind ik ontzettend belangrijk. Een aantal  lieve mensen hebben de moeite genomen om iets over te zeggen over hun ervaring. Je leest daarover meer onder ‘ervaringen van anderen’. Ook kun je op Google reviews lezen van mensen die ik heb begeleid onder “Frisse Blik op Vitaliteit.” Dat geeft je een indruk van wat je mag verwachten.

Ik vind het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent: Ik bied je geen snelle diëten en weekrecepten. Ben je daarnaar op zoek, dan ben je bij mij dus niet aan het goede adres. De kans is groot dat je dat al eens hebt geprobeerd. Wil je echt blijvend je patronen doorbreken en fitter, gezonder en blijer de toekomst in gaan? Zoek je inspiratie om het over een andere boeg te gooien? En vooral: Wil je beter voor jezelf gaan zorgen? Dan ben je bij mij zeker aan het goede adres!

Tijdens onze gesprekken maak ik onder andere gebruik van het model van Positieve Gezondheid. Dit model helpt om je bewuster te worden van jou gezondheid op dit moment en om te onderzoeken wat voor jou belangrijk is en waar jij iets aan wilt veranderen.

Bij aanvang van het coachtraject breng ik samen met jou op 6 dimensies in kaart waar je nu staat. Soms is het duidelijk dat je aan één van de dimensies gaat werken, en soms zijn het er meer. Vervolgens gaan we daar gericht mee aan de slag.

Als je hiernaast klikt zie je een mooi filmpje wat je er iets meer uitleg over geeft.

Ga aan de slag!

Mail me

info@frisseblikopvitaliteit.nl

Bel of app me

06-29391721

Bezoek me

Praktijk- en groepsruimte:
Canadastraat 2a, Heino

© Frisse Blik op Vitaliteit