EMB-test

Meten is weten…

De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

 

Is dit herkenbaar voor jou?

  • Je loopt al een tijd lang met (vage) klachten
  • Je bent erg moe en futloos
  • Je hebt het idee dat je lichaam iets tekort komt maar weet niet zo goed waar je moet beginnen?
  • Je hebt het idee dat je gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen, maar je weet niet welke
  • Je hebt onderzoeken gehad in de reguliere gezondheidszorg, maar ze kunnen niets afwijkends vinden

Dan kan een Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) je helpen meer inzicht te krijgen in hoe jouw lichaam functioneert! Ook kan deze test als extra hulpmiddel worden ingezet om je immuunsysteem van binnenuit te versterken.

Bij deze bloedtest wordt je bloed zowel op een reguliere (laboratorium/microscopisch) als een complementaire (bioresonantie) manier geanalyseerd.

Let wel: Dit is geen vervanging van een bloedonderzoek bij je huisarts of specialist. Ik ben geen arts. En dat claim ik dus ook niet. Ik help je de uitslag van het onderzoek te interpreteren, maar verwijs regelmatig door voor verder onderzoek in de reguliere zorg.

Ongeveer 80% van de mensen die aan de slag gaat met de uitslagen van de EMB test ervaart verbeteringen van de gezondheid. Ik kan uit ervaring spreken dat veel mensen zich herkennen in de uitslag en veel hebben aan het advies wat ze krijgen!

Hoe gaat het in zijn werk?

We maken een afspraak waarbij we door middel van een vingerprik een paar druppels bloed afnemen.

Dit stuur ik met een korte vragenlijst op naar het laboratorium. Na het onderzoek maken we een afspraak om de resultaten te bespreken. Je krijgt een uitgebreid rapport waarin jouw aandachtsgebieden duidelijk naar voren komen.

Ik help je de uitslagen te interpreteren en geef advies over hoe je bepaalde tekorten in je lichaam kunt aanvullen met voeding en voedingssupplementen zodat je lichaam meer in balans komt.

Daarna ga je zelf aan de slag met het advies of begeleid ik jou naar een gezondere leefstijl met uiteraard weer kleine en haalbare stappen die passen bij jou!

Totaalprijs voor het afnemen van de bloedtest en het adviesgesprek is 199,-

Meer weten? Ik stuur je graag wat meer informatie!

Ga aan de slag!

Mail me

info@frisseblikopvitaliteit.nl

Bel of app me

06-29391721

Bezoek me

Praktijk- en groepsruimte:
Canadastraat 2a, Heino

© Frisse Blik op Vitaliteit