Aanbod

wat kan ik voor je betekenen?

Hieronder vind je wat meer informatie over wat ik je kan bieden. Klik op het icoontje om naar de betreffende pagina te gaan. Wil je meer weten over het CooL programma, dan kun je verder scrollen.

Leefstijlcoaching

Hormonen in balans

EMB-Test

Voeding & Suppletie

De Aanpak

 

Onder mijn aanbod lees je over verschillende thema’s waar ik je bij kan helpen. Niet één mens is hetzelfde. En vaak lopen de thema’s door elkaar heen. Ik bied jou maatwerk op datgene waar jij behoefte aan hebt. Maar je kunt een paar vaste stappen onderscheiden:

 

Stap 1
– Kennismaking (gratis)

Tijdens dit gesprek kom ik graag te weten waar jouw doelen liggen. Waar loop je nu tegenaan en wat heb je al geprobeerd? Wat is je veranderwens? Ik vertel in dit gesprek wie ik ben en wat mijn werkwijze is. In deze kennismaking kunnen we beiden ervaren of er een klik is. Dit is naar mijn mening een voorwaarde! De kennismaking doen we telefonisch of via Teams en daar reken ik geen kosten voor.

Stap 2
– Intake

Ter voorbereiding op het intakegesprek vraag ik je om een vragenlijst in te vullen. Jouw antwoorden geven mij een helder beeld van jouw startpunt en is voor jou een manier om je doelen al wat scherper te krijgen. Tijdens het intakegesprek gaan we hier verder op in en gaan we jouw ‘stip aan de horizon’ samen bepalen. Wat is je doel? En hoe gaan we daar naartoe werken!

 

Stap 3
– Vervolggesprekken

In deze gesprekken kijken we samen terug, maar vooral vooruit. Jouw doelen staan daarbij centraal. Wat ging goed? Waar wil je extra aandacht voor? En daar gaan we tijdens de gesprekken concreet mee aan de slag. Vaak kun je in een 3-tal gesprekken al hele mooie stappen maken. Maar er zijn ook mensen die het fijn vinden om af en toe weer even terug te komen en daarna met frisse energie weer de deur uitgaan. Die zien het als een persoonlijke APK. Ik ben vooraf altijd duidelijk wat realistisch en haalbaar is.

Gesprekken kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte aan de Canadastraat 2A in Heino, wandelend of via Teams.

Stap 4
– Resultaat!

Door de gesprekken die we hebben, de oefeningen en opdrachten die je tussendoor doet kom jij stap voor stap dichter bij jouw gewenste resultaat. Of dat nu een paar kilo minder is, je fitter en energieker voelen, meer zelfvertrouwen en liefde voor jezelf of inzicht in jouw (ongezonde) patronen.

Lees gerust eens bij de ervaringen van anderen om een idee te krijgen wat zij hierover zeggen. Dat geeft een mooi beeld van wat een aantal gesprekken je kunnen opleveren. Misschien herken je je zelfs wel in één van hen!

Ga aan de slag!

Meer weten? Een afspraak maken? Of twijfel je nog? Bel, app, mail me gerust. Je bent nergens toe verplicht. Je zal er geen spijt van krijgen. Dat durf ik je te beloven!

Mail me

info@frisseblikopvitaliteit.nl

Bel of app me

06-29391721

Bezoek me

Praktijk- en groepsruimte:
Canadastraat 2a, Heino

© Frisse Blik op Vitaliteit