Investeren in vitaliteit verdient zich terug!

Als werkgever wilt u graag dat uw werknemers gezond zijn en zorgen dat ze inzetbaar blijven. Vitale medewerkers verzuimen minder, zijn productiever én hebben een positieve invloed op de sfeer binnen uw organisatie. Daarin investeren verdient u dus terug!

Wist u dat werknemers met ernstig overgewicht (obesitas) gemiddeld bijna 2 maal zo vaak ziek zijn als werknemers met een gezond gewicht. En dat niet alleen: Ze zijn ook gemiddeld 11 dagen langer ziek (Bron: CBS publicatie ‘Gezondheid in Zorg’)

Ook rokers zijn 1,5 maal zo vaak ziek als niet-rokers. En wat dacht u van stress? 1 op de 7 werkenden heeft last van burn-out klachten! Een werknemer die met deze klachten uitvalt is vaak lang uit de roulatie en kost u als werkgever gemiddeld € 7.800,00! (Bron: Nat. Enquete Arbeidsomstandigheden TNO/CBS en werkgeversenquete arbeid TNO – 2017)

Voorkomen is dus beter dan genezen. En een stuk goedkoper! Daar komt bij dat u als werkgever laat zien dat u graag investeert in uw werknemers. Dat wordt door werknemers over het algemeen zeer gewaardeerd en maakt u als werkgever aantrekkelijk.

Voor bedrijven bied ik tal van mogelijkheden in trainingen, workshops én individuele coaching van werknemers. Daarbij maak ik graag altijd eerst kennis met uw organisatie. Wat is de cultuur? Hoe is men gewend met elkaar om te gaan? En wat zijn de belangrijkste thema’s die in de organisatie spelen? Vervolgens kan ik op basis daarvan een aanbod op maat maken. Voor bedrijven werk ik via Visiom, een collectief van leefstijlcoaches, met een stevige basis en veel ervaring in het bedrijfsleven. Dat maakt dat ik kan beschikken over de meest actuele trainingstools en indien nodig eenvoudig kan opschalen als de opdracht te groot is om alleen uit te voeren.