Een aantal van de mensen die ik heb mogen coachen heb ik gevraagd om in een paar woorden hun ervaring met mij op te schrijven. Het zijn de reacties als deze die mij energie geven en me steeds laten inzien hoe mooi het is om mensen te mogen helpen bij het realiseren van hun veranderwens!

 

Wendy (42)
“Een positieve ervaring met een hele positieve, frisse blik op dagelijkse dingen”

Hans-Peter (57)
“Hadassa stelde mij een hele persoonlijke vraag: “Wat vind jij eigenlijk belangrijk en hoe komen jouw waardes terug in je leven?” Ik realiseerde me dat ik eigenlijk nooit mezelf de tijd had gegund daar over na te denken. Deze simpele vraag opende voor mij de deur naar de stappen die voor mij nodig zijn om meer naar mijn waardes te leven.”

Ineke (55)
“Ik heb de gesprekken met Hadassa als zeer prettig ervaren! Ze luistert goed en had écht aandacht voor mij als persoon. Ik voelde me bij haar op mijn gemak. Ik heb echt wat aan haar gesprekken gehad en mijn eetpatroon is door haar adviezen beter geworden”

Silvia (37)
“Hadassa had veel aandacht voor mij. Haar energie is prettig en positief en maakte het geen “moeten”, maar leuke en leerzame momenten die mij hebben geïnspireerd!”

Helma (46)
“Een aantal gesprekken met Hadassa waren een cadeautje aan mezelf. Dankjewel voor je persoonlijke aanpak!”

Marieke (22)
“De persoonlijke en betrokken aanpak van Hadassa hebben mij geholpen om in actie te komen! Ze coacht op een positieve manier, durft kritische vragen te stellen en zocht een aanpak die bij mij paste.”

 

Wil jij een uitgebreide ervaring lezen van iemand die bij mij het Cool-programma heeft gevolgd? Via deze link (klik hier) lees je een uitgebreid interview!