Als je naar een coach gaat wil je natuurlijk weten wie dat is. Dat begrijp ik heel goed. Want vind in een oerwoud aan coaches maar eens de coach die bij jou past! Een persoonlijke klik is een eerste voorwaarde!

Daarom vertel ik graag iets meer over mijzelf.

Mijn naam is Hadassa, ik ben getrouwd met Jeroen, moeder van Mees en Linde en ik woon in Heino. Ik ben gek op mijn gezin, de natuur, ik ben sportief en hou van koken. In mijn vrije tijd wandel ik graag, loop ik hard en doe ik aan yoga en sla ik een balletje op de tennisbaan. Ook vind ik het leuk om samen met vrienden leuke dingen te doen zoals een terrasje pakken of een festival bezoeken.

Als kind ben ik in een zeer beschermde omgeving opgegroeid als jongste van 5 kinderen. Ik ben dankbaar voor de normen en waarden die ik heb meegekregen. Maar ik heb ook lang gezocht naar wie ik echt was, wat mijn kracht en talent was. Ik had zo geleerd me te conformeren, dat ik teveel leefde naar de verwachtingen van anderen, en mezelf uit het oog verloor.

Ik heb in het bedrijfsleven lang als office manager gewerkt voor verschillende bedrijven. Dat ging me goed af, maar mijn hart ging er niet sneller van kloppen. Ik was er in gerold en het was de veilige weg. Vast inkomen en zekerheid. Maar het kostte me steeds meer energie. Ik zat gewoon niet op mijn plek. Het heeft voor mij echt even geduurd voordat ik dat aan mezelf durfde toe te geven. Waarden die voor mij belangrijk zijn, zoals authenticiteit, persoonlijke ontwikkeling, vrijheid, persoonlijk contact en een bijdrage leveren aan de maatschappij vond ik onvoldoende terug in mijn werk.

Al sinds een jaar of 15 jaar verdiepte ik mij in alles wat met leefstijl, voeding, ontspanning, mentale weerbaarheid etc. te maken heeft. Dit kwam mede doordat ik op mijn 20e de ziekte van Pfeiffer kreeg. Ik voelde me moe en uitgeblust en merkte heel duidelijk hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen. Mijn boekenkast begon steeds meer op een bibliotheek voor gezond en vitaal leven te lijken. Ik kwam er steeds meer achter dat een goede balans wordt beïnvloed door meerdere elementen. Maar met alleen kennis uit boeken kwam ik er niet. Ik moest in actie komen!
Ik wilde iets gaan doen wat paste bij mijn interesses en mijn persoonlijkheid. Mensen omschrijven me vaak als aanstekelijk enthousiast, energiek en iemand aan wie ze makkelijk hun verhaal doen. Diep in mij zat die coach altijd al verscholen. Hij moest alleen nog wakker worden gemaakt.

De sprong in het diepe maakte ik in 2015. Na verschillende studies (Post- HBO register-leefstijlcoach en Trainer Hormoonfactor) durfde ik de stap te maken om in 2017 mijn eigen praktijk te starten: Frisse Blik op Vitaliteit. Ik werk daarnaast regelmatig op projectbasis voor Visiom. Ik verzorg workshops en coaching bij verschillende bedrijven. Ik doe PMO’s en ben betrokken bij verschillende vitaliteitstrajecten. Ook coach ik mensen individueel en in groepsverband op het gebied van gedragsverandering en leefstijl o.a. met het Cool-programma. Daarnaast verzorg ik trainingen leefstijl (code 95) bij bedrijven. Dat klinkt als heel veel, maar ik vind juist die afwisseling heel leuk!

Door de zoektocht die ik zelf heb ervaren, sta ik stevig in mijn schoenen en leef naar de waardes die voor mij belangrijk zijn. En dat gun ik iedereen! Ik kan me door mijn eigen ervaringen goed verplaatsen in de mensen die ik coach. Een gesprek is voor mij geslaagd als iemand geïnspireerd en gemotiveerd de deur uit gaat. Mensen in beweging zetten op allerlei vlakken, dát geeft mij energie!