Leefstijl- en voedingsanalyse

Heb je een vitaliteitsdoel op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Wil je graag afvallen of lukt het je niet om een gezond eetpatroon vol te houden? Hierbij ligt bij mijn aanpak niet de focus op de kilo’s maar op jouw gezondheid en energie.

Ter voorbereiding op ons gesprek vul je een leefstijl- en voedingsanalyse in. Tijdens ons gesprek bespreken we deze analyse en kijken we naar mogelijke oorzaken en verbeterpunten.

Ik begeleid je bij het maken van betere keuzes op het gebied van voeding, beweging en ontspanning en help je om deze keuzes ook daadwerkelijk in nieuw gedrag om te zetten. Het gaat hierbij meestal om de bewustwording en het doorbreken van (ongezonde) gewoontes.

Na dit gesprek werk ik een persoonlijk en op maat gemaakt advies voor jou uit met praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt! Een lichaamsmeting (nulmeting) waarbij je gewicht, spiermassa en vetpercentage worden gemeten kan onderdeel van mijn advies zijn, maar is geen must.

” Wat je erin stopt komt er ook uit!”

Daarmee bedoel ik dat als je weinig goede voedingsstoffen in je lichaam stopt er ook weinig energie uit komt. In welke producten die je eet zitten gezonde voedingsstoffen? En wat eet je waar je je lichaam juist mee belast? Ik ga jou helpen om hier meer inzicht in te krijgen.

“Wat is voeding voor je lichaam en wat is vulling?”

Op naar gezonde darmen !

Iedereen is hierin uniek en daarom gaan we aan de slag met een eet- en leefpatroon dat bij jou past.

Vervolgadviesgesprek- en/of vervolgmeting

Tijdens deze adviesgesprekken evalueren we hoe het gaat met het behalen van je doelen uit de eerste analyse. Heb je behoefte aan meer informatie of ondersteuning? Loop je vast of heb je geen inspiratie meer voor gezonde gerechten? Gaat het juist zó goed dat je het een stapje verder wil nemen? Heb je behoefte aan een vervolgmeting om te kijken of je dichter bij je doel bent gekomen? Dit kan allemaal tijdens dit gesprek.